ZA NE POVJEROVATI!

POLICAJCI U ŠOKU: Mladić ‘natrpao’ kombi s 200 kilograma marihuane!

PU Karlovačka

U ovoj godini ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području

Iz Policijske uprave karlovačke javljaju da su u subotu, na odmorištu autoceste A1 u Draganiću, policijski službenici Ravnateljstva policije zaustavili kombi vozilo zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak te su kod njega pronašli pozamašnu količinu droge.

Najveća pojedinačna zapljena na karlovačkom području

Naime, pregledom unutrašnjosti vozila uočeno je više torbi ispunjenih nepoznatom materijom za koju se posumnjalo da bi se moglo raditi o drogi cannabis marihuani.

Daljnje postupanje preuzeli su policijski službenici Policijske postaje Karlovac koji su temeljem naloga suca istrage Županijskog suda u Karlovcu izvršili pretragu vozila kojom prilikom je u više torbi pronađeno više paketa s ukupno 199,2 kilograma zelene biljne materije za koju je preliminarnim testiranjem utvrđeno da se radi o drogi cannabis marihuani, a za koju se sumnja da je bila namijenjena neovlaštenoj prodaji ili neovlaštenom stavljanju u promet.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama 24-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku te će uz kaznenu prijavu biti doveden na nadležno državno odvjetništvo.

U ovoj godini ovo je najveća pojedinačna zapljena te vrste droge na karlovačkom području, a ujedno ovo je još jedan u nizu rezultata aktivnosti policije koje se provode s ciljem podizanja razine sigurnosti i sprečavanja nezakonitih radnji. (vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari