POLICIJA GA PRIVELA: Britanac u nudističkom kampu snimao obnaženu djecu: određen mu istražni zatvor

Fotografije obnažene djece prebacio na svoje računalo koje mu je tijekom kriminalističkog istraživanja i oduzeto

Porečki policajci u ponedjeljak su uhitili 59-godinjeg državljanina Velike Britanije zbog sumnje da je u nudističkom kampu Ulika nedaleko od Poreča kriomice i neovlašteno snimao obnaženu djecu, piše 24 sata.

Kako su poručili iz istarske policije Britanac, inače pedofilskih sklonosti, fotografije obnažene djece prebacio na svoje računalo koje mu je tijekom kriminalističkog istraživanja i oduzeto.

“Policijski službenici su obavili pretragu mobilne kućice i automobila koju koristi 59-godišnjak te su pronađeni predmeti koji se povezuju s počinjenjem kaznenog djela”, poručili su u istarskoj policiji.

Britanac je zaradio kaznenu prijavu te završio iza rešetaka pulskog zatvora gdje mu je određen istražni zatvor.

Policijska istraga je pokazala da je Britanac u nudističkom kampu Ulika u ponedjeljak potajice snimao dvoje obnažene djece. Također, i dva dana ranije tijekom 8. i 9. srpnja na istom mjestu snimao obnaženu djecu mlađu od 18 godina nakon čega je video-isječke prebacio na svoje prijenosno računalo.

Dokaže li mu se krivnja Britanac bi mogao biti kažnjen zatvorom između jedne i osam godina, piše 24 sata.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari