EVO KOLIKA JE ŠTETA

Policija kod 42-godišnjaka pronašla marihuanu; Prilikom privođenja je gurnuo policajca na parkirano vozilo koje je oštetio

Foto: Ilustracija (Patrik Macek/Pixsell)

Osumnjičenik je odgurnuo policijskog službenika bacivši ga na parkirano vozilo u vlasništvu 53-godišnje hrvatske državljanke koje se pritom oštetilo, izvijestila je policija.

Policijski službenici Općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske u suradnji s Policijskom postajom Crikvenica proveli su kriminalističko istraživanje nad 42-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prisile prema službenoj osobi i oštećenja tuđe stvari.

Policijski službenici Policijske postaje Crikvenica su prilikom redovne kontrole prometa 22. siječnja u jutarnjim satima zaustavili osobno vozilo riječkih registracijskih oznaka. Provjerom identiteta utvrđeno je da je riječ o 42-godišnjem hrvatskom državljaninu te je u njegovom posjedu pronađena manja količina droge marihuana. Prilikom privođenja u nadležnu policijsku postaju, osumnjičenik je pružao aktivan otpor te je odgurnuo policijskog službenika bacivši ga na parkirano vozilo u vlasništvu 53-godišnje hrvatske državljanke koje se pritom oštetilo.

Materijalna šteta procjenjuje se za oko 400 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Osim toga, prekršajno je sankcioniran temeljem odredbi Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari