BILO JE SVEGA

Policija mladića (24) pretresla na Žabici u subotu navečer; Nema što mu nisu pronašli!

jhdr

Interventna policija je 24-godišnjaka zatekla u subotu, u središtu Rijeke na Žabici, i pregledom mu pronašla droge marihuana, amfetamin, kokain… te druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela

Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje što su ga proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom radi sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droga.

Spomenutog osumnjičenika su pripadnici interventne policije zatekli u subotu, 15. siječnja, oko 23.50 sati, u središtu Rijeke na Žabici i pregledom kod njega pronašli nekoliko vrsta droga te druge predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

VIDEO DANA:

Priveli su ga na kriminalističko istraživanje kojim je utvrđeno da je u namjeri daljnje prodaje kod sebe u različitim pakiranjima posjedovao 85.8 grama droge marihuana, zatim 52 grama droge amfetamin, tzv. speed, 3,38 grama droge MDMA i 3,16 grama droge kokain, kao i 22 komada (doze) droge LSD te digitalnu vagu.

Zbog osnova sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, po dovršetku istraživanja je 24-godišnjak kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari