PREKRŠAJ ZA PREKRŠAJEM...

Policija na Krku zaustavila vozača (36) koji je vozio pijan, on ih izvrijeđao i omalovažavao. Neće proći bez posljedica!

Ilustracija: Riportal

U prometnim nesrećama dvije su osobe lakše ozlijeđene, izvijestila je policija.

Proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske prometna policija je zabilježila sveukupno 200 prometnih prekršaja. Najviše je prekršaja prekoračenja brzine – 42, nekorištenja sigurnosnog pojasa – 28, vožnje pod utjecajem alkohola – 20 te devet prekršaja korištenja mobitela u vožnji.

Poslije ponoći 27. siječnja policija je na području otoka Krka zaustavila 36-godišnjeg vozača osobnog vozila riječkih registracijskih oznaka. Izmjerena mu je koncentracija alkohola od 1,99 g/kg, a uz to je vrijeđao i omalovažavao policijske službenike tijekom njihova postupanja čime je osim prometnog, počinio i prekršaj iz domene javnog reda i mira.

Zbog počinjenja prometnih prekršaja policija protiv navedenog vozača, nadležnim općinskim sudovima podnosi optužne prijedloge kojima se predlože da mu se izrekne novčana kazna i zaštitne mjere zabrane upravljanja vozilima „B“ kategorije.

Policija i nadalje poziva vozače i sve ostale sudionike u prometu na odgovorno ponašanje, uz dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari