POLICIJA: NIJE BIO PIJAN Vojko Obersnel automobilom oborio djevojku na pješačkom prijelazu.

Iz PU primorsko-goranske potvrdili su medijima kako je riječki gradonačelnik Vojko Obersnel jučer u 20 sati udario i oborio djevojku na pješačkom prijelazu

“Sinoć oko 20 sati u centru Rijeke, u ulici Riva, upravljajući osobnim vozilom marke Renault, Vojko Obersnel je na pješačkom prijelazu udario i oborio na kolnik pješakinju. Pješakinja je hrvatska državljanka rođena 1990. godine.

Gospodin Obersnel ju je odmah prevezao u KBC Rijeka, gdje joj je pružena pomoć i gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđena. Očevid je obavljen, nije utvrđena alkoholiziranost gospodina Obersnela”, kazali su iz PU primorsko-goranske.

Gradonačelnik Rijeke Vojko Obersnel jučer je u centru Rijeke, u trenutku nepažnje, vozilom udario djevojku koja je prelazila pješački prijelaz u Ulici Riva.

– Jučer u ranim večernjim satima dogodila se lakša prometna nesreća u kojoj sam, vozeći automobil u koloni, udario djevojku koja je prelazila cestu. Iako nije bila vidljivo ozlijeđena povezao sam je u automobilu do bolnice i obavijestio policiju o događaju. Policija je napravila uviđaj, utvrdila da nisam bio pod utjecajem alkohola i da se radi o mojoj prekršajnoj odgovornosti. Djevojka je dobro, napravljeni su svi pregledi i nema ozbiljnijih ozljeda te je nakon pregleda puštena kući. To mi je u ovom trenutku, s ljudske strane, najvažnije. Žao mi je što se to dogodilo, očito nikad dovoljno opreza u prometu. Naime, stajao sam u koloni, nisam primijetio da ona prelazi cestu i krenuo sam kad se zatekla ispred mene, izjavio je Obersnel a prenosi Novi list.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari