POLICIJA O JADRANSKOM DERBIJU: Jedan navijač Rijeke priveden zbog posjedovanja droge, preventivno zadržano 20 pripadnika Torcide

Ilustracija: Riportal

Utakmicu je pratilo više od 6.500 posjetitelja, od kojih 391 navijač gostujuće momčadi

U subotu 16. veljače na stadionu na Rujevici odigrana je nogometna utakmica Prve HNL između HNK „Rijeka“ i NK „Hajduk“ iz Splita. Utakmicu je pratilo više od 6.500 posjetitelja, od kojih 391 navijač gostujuće momčadi, izvješćuju iz Policijske uprave priomorsko-goranske.

Tijekom ovog javnog okupljanja, izvješćuje policija, preventivno je zadržano 20 navijača gostujuće momčadi koji nisu imali ili su imali neispravne ulaznice, a jedan navijač domaće momčadi je priveden zbog neovlaštenog posjedovanja droge.

Zbog počinjenja prekršaja iz domene Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika podnijet je optužni prijedlog protiv 28-godišnjeg navijača gostujuće momčadi.

Tijekom utakmice na tribini gostujućih navijača zapaljeno je šest pirotehničkih sredstava (baklje i dimni prah) te je u tijeku utvrđivanje osoba koje su se protupravno ponašale.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari