DETALJI TRAGEDIJE

Policija objavila detalje: Kod Crikvenice na motociklu poginuo mladić, autom ga udario pijani vozač

Ilustracija: Fotografija ne prikazuje u tekstu opisani događaj. Foto: Davorin Višnjić/Pixsell

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći mladić je preminuo na mjestu prometne nesreće

U prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 29. listopada oko 18.15 sati na području mjesta Grižane-Belgrad, smrtno je stradao mladić.

“Prema utvrđenom do nesreće je došlo kada je 45-godišnji vozač osobnog vozila, riječkih registracijskih oznaka, upravljajući vozilom pod utjecajem alkohola od 0,70 g/kg, prešao u prometnu traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera te udario u motocikl, kojim je upravljao spomenuti mladić.

Također je utvrđeno da je stradali mladić upravljao motociklom prije stjecanja prava na upravljanje te da je motociklu u lipnju 2021. godine isteklo osiguranje i važenje prometne dozvole.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći mladić je preminuo na mjestu prometne nesreće.

“Nad 45-godišnjim vozačem osobnog vozila u tijeku je kriminalističko istraživanje zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu.”, dodali su iz policije.

Za vrijeme očevida prometne nesreće, kojim je rukovodio zamjenik županijske državne odvjetnice iz Rijeke, promet DC 99 je bio zatvoren od 18.30 sati do ponoći.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari