TRAGEDIJA NA CESTI

Policija objavila detalje strašne nesreće na Rabu: Poginula mlada vozačica iz Austrije (19) u sudaru s autom austrijskih oznaka

Foto: Facebook

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći vozačica je preminula na mjestu događaja

Jučer oko 16,30 sati u Loparu na otoku Rabu dogodila se prometna nesreća u kojoj je smrtno stradala državljanka Austrije.

“Upravljajući vozilom austrijskih registracijskih oznaka dionicom DC-105 na području Lopara, 19-godišnja vozačica prilikom izlaska iz zavoja nije prilagodila brzinu kretanja vozila osobinama i stanju ceste te je izgubila kontrolu nad vozilom, prešla na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera i udarila u osobno vozilo austrijskih registracijskih oznaka.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći vozačica je preminula na mjestu događaja.

Trojica putnika u vozilu kojim je preminula upravljala, kao i vozač drugog vozila su zbog zadobivenih ozljeda prevezeni u KBC Rijeka.

Vozaču, državljaninu Austrije i dvojici putnika, njemačkim državljanima dijagnosticirane su lakše tjelesne ozlijede, dok je državljanin Austrije teško ozlijeđen.

Tijekom obavljanja očevida, od 17 do 20,55 sati promet ovom dionicom bio je u prekidu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari