SLETIO IZVAN KOLNIKA

Policija objavila detalje stravične nesreće u kojoj je na Krku poginuo motociklist

Ilustracija. Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Očevidom je utvrđeno da je 42-godišnjak u zavoju nepropisno pretjecao osobno vozilo pa izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika

U prometnoj nesreći što se sinoć dogodila oko 19.45 sati na području otoka Krka smrtno je stradao 42-godišnji vozač motocikla.

Riječ je o državljaninu Sjeverne Makedonije koji se motociklom, riječkih registracijskih oznaka, kretao državnom cestom 102 u blizini raskrižja za mjesto Vrh, a u smjeru grada Krka.

“Očevidom je utvrđeno kako je do nesreće došlo kada je 42-godišnjak u zavoju nepropisno pretjecao osobno vozilo, slovenskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 66-godišnji slovenski državljanin, a budući da je tada nailazilo osobno vozilo iz suprotnog smjera, naglo se vraćao u traku kretanja te udario bočno u navedeno slovensko vozilo.

Pri tome je izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika te potom udario u betonski rubnik i u kamenje uz cestu pa nastavio kretanje u klizanju motociklom dok se nije zaustavio na metalnom stupu. Od jačine udarca motociklist je pao na tlo s vozilom i zbog zadobivenih ozljeda, nažalost, preminuo na mjestu događaja.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Zbog provedbe očevida promet se dionicom DC 102 do 20.40 sati odvijao jednim prometnim trakom, a nakon toga je do 22 sata dionica bila zatvorena za sav promet te su vozila usmjerena na alternativne pravce.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari