IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM

Galerija | Policija objavila detalje stravične nesreće u Križišću. Mladi vozač (23) je teško ozlijeđen, bio je alkoholiziran

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju 11. rujna na području Križišća teško je ozlijeđena jedna osoba.

Nesreća se dogodila oko 13,40 sati na području Križišća.

“23-godišnji vozač je pod utjecajem 1,41 g/kg alkohola upravljao osobnim vozilom marke Citroen krećući se državnom cestom DC 99. Dolaskom u mjesto Križišće izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u kameno-betonski zid, potom u metalni stup i stablo a vozilo se zapalilo i u potpunosti izgorjelo.

U trenutku nesreće došlo je do otpadanja dijelova s vozila uslijed čega je oštećeno i osobno vozilo koje je bilo parkirano u blizini.”, izvijestili su iz Policijske oprave primorsko-goranske.

Vozač je zadobio teške tjelesne ozlijede dok je 20-godišnji putnik u vozilu lakše ozlijeđen.

Akcija spašavanja

Treba svakako istaknuti hrabrost i požrtvovnost dvojice muškaraca koji su se prvi našli na mjestu nesreće te spasili život onesviještenim mladićima.

Jedan od njih je Danijel Hunjadi koji je ovako prepričao trenutke užasa na cesti:

“Dok sam se vraćao doma za Zagreb dogodila se prometna nesreća – auto je udario u stup. Na mjesto nesreće sam naišao par sekundi nakon udesa.

Auto je odmah počeo gorjeti, uzeo sam vatrogasni aparat iz kombija ali nismo uspjeli ugasiti vatru. Jako je curilo gorivo i plamen je sve jače buktio.

U autu smo vidjeli dva mlada dečka koji je su bili u nesvjesti. Hrabar čovjek i ja uspjeli smo ih izvući kroz prozor vozača i spasiti ih. Strah je bio golem da auto ne eksplodira. Vatra je progutala auto u svega par minuta. Jedan momak se uspio podići dok drugoga smo odnijeli i polegnuli kraj ceste. Želim im brzi oporavak.”, opisao je akciju spašavanja dvojice mladića hrabri Danijel Hunjadi.

Foto: Facebook/Danijel Hunjadi

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari