TEŠKA NESREĆA

Policija otkrile detalje stravične nesreće kod Kraljevice u kojoj je teško stradao motociklist!

Ilustracija: Goran Kovacic/PIXSELL

Nesreća se dogodila na DC 8 kada je 36-godišnji motociklist pri utjecaju alkohola i uslijed neprilagođene brzine stanju na cesti,  izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo marke Dacia

Jučer, 31. kolovoza oko 15.40 sati, kod Kraljevice na DC 8 dogodila se prometna nesreća u kojoj je sudjelovao motociklist pri utjecaju alkohola. Riječ je o 36-godišnjem hrvatskom državljaninu, inače recidivistu, koji je bez položenog vozačkog ispita, s motociklom marke Suzuki bez registracijskih oznaka, (tehnička registracija je istekla još 2018. godine) izazvao prometnu nesreću.

Kako su izvjestili iz policija, vozilom je upravljao pri utjecaju alkohola u koncentraciji od 0,61 g/kg, a do nesreće je došlo kada je krećući se iz smjera Kraljevice prema Bakarcu, uslijed neprilagođene brzine stanju na cesti, u zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku gdje je udario u osobno vozilo marke Dacia, riječkih registracijskih oznaka, kojim se iz suprotnog smjera kretao 64-godišnji hrvatski državljanin.

Motociklist je zbog nastalih ozljeda prevezen u KBC Rijeka gdje su mu dijagnosticirane teške tjelesne ozljede. Kriminalističko istraživanje ove nesreće je u tijeku, a po završetku istog, 36-godišnjak će biti sankcioniran u skladu s važećim zakonskim propisima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari