JEDNA OSOBA TEŽE OZLIJEĐENA

Policija otkrila okolnosti sinoćnje teške prometne nesreće na Drenovi, poznato zbog čega je došlo do sudara

Nesreća se dogodila, precizirali su iz policije, u 21.20 sati

U sinoćnjoj teškoj prometnoj nesreći koja se dogodila na Goranskoj cesti u Rijeci jedna je osoba teže ozlijeđena, izvijestila je danas Policijska uprava primorsko-goranska. Jučer je kolala neslužbena informacija, prema riječima svjedoka, kako u sudaru dva osobna vozila nema teže ozlijeđenoih osoba, no hitna medicinska pomoć pružena je vozaču osobnog vozila marke Fiat.

Policija je danas izvijestila o okolnostima i točnim uzrocima ove prometne nesreće.

Prema policijskom izvješću, osobno vozilo marke Fiat uključivalo se u promet iz sporedne ulice na glavnu na nepropisan način – odnosno vozač Fiata (33) nije se uvjerio da se neometano može uključiti u promet glavnom prometnicom te je došlo do sudara s osobnim vozilom marke Golf koje se kretalo glavnom prometnicom. Golfom je upravljao 22-godišnjak.

Nažalost, pritom je vozač Fiata pretrpio teže tjelesne ozljede. Nadamo se da će se što prije oporaviti.

Ovom prilikom još jednom upozoravamo vozače da se striktno pridržavaju prometnih pravila i da u prometu uvijek budu iznimno budni i pažljivi. Dovoljan je trenutak nepažnje da posljedice nesreće nekome trajno obilježe život. Ili ono još gore…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari