STRAVA NA ZAGREBAČKOJ AVENIJI

Policija otkrila tko je prošao kroz crveno u nesreći u kojoj su poginuli biciklist i motociklist

Idi na originalni članak
Photo: PIXSELL

PU zagrebačka je pronašla snimke koje su utvrdile je li motociklist prošao kroz crveno ili je biciklist krenuo prelaziti cestu prije nego se upalilo zeleno

Oglas

Oglasila se PU zagrebačka s novim informacijama koje su povezane s poginulom osobom u prometnoj nesreći na Zagrebačkoj aveniji.

U policiji su utvrdili kako je biciklist preko zebre prelazio za vrijeme trajanja crvenog svjetla na semaforu.

“U nastavku provođenja kriminalističkog istraživanja, kroz uvid u dostupne i do sada prikupljene relevantne činjenice bitne za utvrđivanje okolnosti ove teške prometne nesreće, uvidom u snimku kojom raspolaže policija, nedvojbeno je  utvrđeno da je u samom trenutku nesreće 68-godišnji biciklist prelazio kolnik preko obilježenog pješačkog prijelaza u trenutku dok je za njegov smjer kretanja u tom dijelu bilo upaljeno crveno svjetlo. Policija nastavlja kriminalističko istraživanje u smislu prikupljanja dodatnih činjenica kroz razgovore sa svjedocima-očevicima te dodatna vještačenja s ciljem utvrđivanja svih okolnosti koje su za posljedicu imale dvije smrtno stradale osobe u prometu.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja nadležnom državom odvjetništvu dostaviti će se Posebno izvješće o utvrđenom”, stoji u priopćenju PU zagrebačke.

Exit mobile version