AKCIJA ĆE TRAJATI 24 SATA

Policija poziva Riječane: Predložite lokacije na kojima bi trebalo nadzirati brzinu vozla!

Photo: Grgo Jelavic/PIXSELL

U pripremi 24-satne akcije nadzora brzine razmotrit će se svi zaprimljeni prijedlozi građana

“Pozivamo građane da od 1. do 10. travnja predlože lokacije na kojima smatraju potrebnim provesti nadzor brzine kretanja vozila na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske.”, objavili su iz policije.

S naznakom „Prijedlog lokacije nadzora brzine“, građani u navedenom vremenu mogu dostavljati svoje prijedloge na adresu elektroničke pošte: primorsko-goranska@policija.hr.

Zaprimljeni prijedlozi građana bit će razmotreni te će se izabrati one lokacije koje su pogodne za 24-satnu akciju nadzora brzine kretanja vozila, koja će biti provedena 21. travnja od 00.00 do 24.00 sata.

Akcija će se provesti ne samo na području ove Policijske uprave, već i na području cijele države i drugih zemalja Europske unije.

“Naime, nepropisna brzina i brzina neprimjerena uvjetima jedan je od najčešćih uzroka prometnih nesreća i stradavanja u prometu.”, poručili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari