ČAK 100 EURA ŠTETE

46-godišnjak u tjedan dana dva puta provalio ugostiteljski objekt na Trsatu kako bi ukrao – alkohol

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Tijekom istraživanja je provedena pretraga doma i prostorija kojima se 46-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je pronađen dio otuđenih predmeta i vraćeni su vlasniku, izvijestila je policija.

Podnošenjem kaznene prijave protiv 46-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiči se da je u proteklih tjedan dana u dva navrata provalio u ugostiteljski objekt na području Trsata u Rijeci iz kojega je otuđio nekoliko boca alkoholnih pića vrijednosti do sto eura.

Tijekom istraživanja je provedena pretraga doma i prostorija kojima se 46-godišnjak koristi na području Rijeke gdje je pronađen dio otuđenih predmeta i vraćeni su vlasniku.

Po završetku istraživanja, a zbog osnovane sumnje u počinjenje dva kaznena djela teška krađa provaljivanjem, 46-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari