Policija traga za provalnicima u vikendice, uhićen mušarac koji je “očistio” poslovnicu servis računala

Policija traga za provalnicima u kuće za odmor na području Delnica i Crikvenice. Oštećeni su vlasnici vikendica, starosti 50 i 63 godine.

Iz kuće na području Delnica između 15. lipnja i 6. studenoga provalnik ukrao nešto odjeće, kosilicu, električni ražanj i druge predmete, dok je iz vikendice na širem crikveničkom području, između 25. listopada i 8. studenoga ukrao različite predmete za domaćinstvo, električne kuhinjske aparate te građevinski materijal, cigle, drvene daske i dijelove metalne skele.

Ukupna materijalna šteta cijeni se na oko 24 tisuće kuna.

Jučer, rano ujutro, vrlo brzo nakon dojave o provali u poslovnicu servisa računala u užem središtu Rijeke policija je nedaleko mjesta događaja zatekla mogućeg počinitelja.

Kod njega su pronađeni predmeti za koje se sumnja da su ukradeni. Tijekom kriminalističkog istraživanja muškaracu su oduzeta dva ukradena prijenosna računala i tablet, ukupne vrijednosti oko 8 tisuća kuna.

Oduzeti predmeti vraćeni su vlasniku tvrtke sa sjedištem na području Liburnije, dok je protiv počinitelja mjerodavnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava za tešku krađu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari