POLICIJA JE BILA BRŽA

Subotnje jutro proveo u šetnji Korzom s – drogom! Policija ga uhvatila na Jadranskom trgu, evo što su mu sve pronašli

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičeni 30-godišnjak je zatečen s 84,80 grama droge amfetamin, tzv. speed i 10,80 grama konoplje tipa droge, izvijestila je policija.

Policijski službenici Službe kriminaliteta droga, u suradnji sa službenicima Postaje pomorske policije Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 30-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene zlouporabe droge.

Policija ga sumnjiči jer je u subotu, 14. rujna, zatečen u neovlaštenom posjedovanju droge.

Naime, policijski službenici pomorske policije su ga oko 8.20 sati zatekli na Jadranskom trgu u središtu Rijeke dok je sa sobom u torbi imao oko 84,80 grama droge amfetamin, tzv. speed i 10,80 grama konoplje tipa droge, kao i ostale predmete koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, 30-godišnjak je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari