PREVEZEN U KBC RIJEKA

Policija u Rijeci potvrdila: Jednoj osobi pozlilo od pića u ugostiteljskom objektu. KBC Rijeka: ‘Radi se o kemijskoj ozljedi jednjaka’

Foto: Riportal

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja, poručuju iz policije

Društvenim mrežama su se počele širiti uznemirujuće poruke o navodnom trovanju kiselinom nakon konzumiranja određene vrste pića jednog poznatog proizvođača. Korisnici društvenih mreža govore da iz bolnica javljaju kako je nekim pacijentima spaljen jednjak i želudac “do nepopravljivih stanja”.

“Policijska uprava primorsko-goranska 4. studenoga ove godine zaprimila je dojavu da je jednoj osobi pozlilo tijekom konzumacije bezalkoholnog pića u jednom od ugostiteljskih objekata u središtu Rijeke te je prevezen u KBC Rijeka radi pružanja odgovarajuće liječničke pomoći.

Tijekom dosadašnjeg postupanja policijski službenici obavili su očevid, izuzeli određene predmete te obavili razgovore s više osoba.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

O svim dosadašnjim saznanjima policija je izvijestila nadležno državno odvjetništvo, kao i nadležni Državni inspektorat radi poduzimanja mjera iz svoje nadležnosti.

Utvrđivanje svih relevantnih činjenica vezanih uz ovaj događaj se nastavlja, dodaju iz policije.

Iz PU primorsko-goranske napominju da osim ovog te jednog događaja iz prethodnog razdoblja, policiji do sada nisu prijavljeni drugi slični događaji.

Podsjetimo, iz KBC-a Rijeka su potvrdili slučaj trovanja i ‘kemijsku ozljedu jednjaka’.

“U KBC-u Rijeka je zaprimljena na bolnički odjel jedna osoba pod sumnjom na kemijsku ozljedu jednjaka. Njezino medicinsko stanje je trenutno stabilno te se nastavljaju indicirani dijagnostičko-terapijski postupci. Odmah tijekom javljanja u Ustanovu i obrade u Objedinjenom bolničkom hitnom prijemu koja je prethodila hospitalizaciji izvršena je prijava nadležnim istražnim organima PU Primorsko – goranskoj, kojima se možete obratiti vezano uz eventualne dodatne informacije”, istaknuli su iz KBC-a Rijeka za RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari