Policija u Rijeci zatekla trojicu mladića u vozilu s digitalnom vagom i nedozvoljenim supstancama

Ilustracija: Riportal

Dvojica osumnjičenih 20-godišnjaka su kazneno prijavljeni za počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama i omogućavanje trošenje droga

Policijski službenici II policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad trojicom hrvatskih državljana, starosti 19 i 20 godina, zbog sumnje u počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droge.

Policija ih je u petak, 17. siječnja, zatekla u osobnom vozilu na području Rijeke u kojem je pritom pronađena i oduzeta digitalna vaga, droga marihuana pakirana u vrećice ukupne količine 57,4 grama te drugi predmeti koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenih djela.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, dvojica osumnjičenih 20-godišnjaka su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje kaznenih djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama, kao i omogućavanje trošenje droga, te su predani pritvorskom nadzorniku.

Prekršajno je prijavljen 19-godišnjak za počinjenje prekršaja iz domene Zakona o suzbijanju zlouporaba droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari