KAZNENO PRIJAVLJENI

Policija u velikoj akciji na Grobniku zaustavila dvojicu Riječana; U automobilu ”skrivali” marihuanu, gljive, amfetamin…

Foto: M.L.

Oduzeto im je više vrećica s oko 145 grama marihuane, osam grama amfetamina, pet grama gljiva psilocibin…

Dvojica hrvatskih državljana, starosti 30 i 47 godina, po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka, kazneno su prijavljeni zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Osumnjičene su prilikom obavljanja poslova kontrole i nadzora prometa na cestama 20. travnja na autocesti na području Čavli zaustavili policijski službenici Postaje prometne policije Rijeka. Zbog posjedovanja raznih droga i sumnje na počinjenje kažnjivih radnji iz domene zlouporabe droga privedeni su na kriminalističko istraživanje.

Sveukupno im je oduzeto više vrećica s oko 145 grama marihuane, osam grama amfetamina, pet grama gljiva psilocibin,  bočica s tekućinom s popisa droga i drugi predmeti koji se dovode u vezu sa zlouporabom droga. Zbog sumnje da su navedenu drogu posjedovali u namjeri daljnje prodaje, kazneno su prijavljeni nadležnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari