PROMETNA AKCIJA

Policija u Vrbovskom pojačano nadzirala teretna vozila. Evo rezultata akcije

Photo: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Zatečeni vozači u prekršajima prekoračenje ukupne mase skupa vozila i nekorištenje sigurnosnog pojasa u vožnji sankcionirani su prema važećim propisima, izvijestila je policija.

U prometnoj akciji nadzora teretnih vozila koju su jučer organizirali policijski službenici Policijske postaje Vrbovsko sankcionirana su tri vozača.

Akcija je provedena od 14 do 17 sati kod čvora Vrbovsko na autocesti A6, u suradnji s djelatnicima tvrtke Hrvatske ceste. Za vrijeme akcije zatečena su trojica hrvatskih državljana u prekršajima dok su upravljali vozilima u smjeru Rijeke te su sankcionirani u skladu s odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Naime, dvojica vozača, starosti 31 i 57 godina, kažnjeni su zbog utvrđenog prekršaja prekoračenje ukupne mase skupa vozila, dok je treći vozač, 52-godišnjak, sankcioniran radi nekorištenja sigurnosnog pojasa u vožnji.

Uz navedenu dvojicu vozača što su počinili prekršaj iz članka 154. navedenog Zakona, prekoračenje ukupne mase skupa vozila, sankcionirane su i pravne osobe te odgovorne osobe u pravnoj osobi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari