UZIMAO SVE ŠTO MU JE DOŠLO POD RUKU

LAKŠE SE DIŠE! Uhvaćen riječki serijski provalnik (34): U par mjeseci provalio u čak 12 trgovina, pekaru, knjižaru, kafić…

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

Osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Služba općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko – goranske u suradnji s policijskim službenicima I. i II. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Spomenuti se sumnjiči da je od siječnja do travnja ove godine provalio u 12 trgovina, pekaru, knjižaru i ugostiteljski objekt na području Rijeke i otuđio novac, više kutija cigareta, staklenke s medom, mobitele, prijenosne baterije i druge predmete. Isto tako je u ožujku pokušao provaliti u ugostiteljski objekt te u travnju u trgovinu na području Rijeke, no nije ništa otuđio.

Također, u siječnju ove godine iz trgovine na Pećinama u Rijeci otuđio je više raznih parfema.

Materijalna šteta procjenjuje se na oko 6 540 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje 15 kaznenih djela teških krađa, dva kaznena djela teških krađa u pokušaju i kaznenog djela krađe, osumnjičenik je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari