EVO ŠTO MU JE BILO NA METI

Policija uhvatila lopova koji je na području Čavli i Rijeke provaljivao i krao iz obiteljskih kuća, auta te ugostiteljskog objekta

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, izvijestila je policija.

Policijski službenici II.policijske postaje Rijeka, u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom kojega se sumnjiči za počinjenje kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Naime, kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je spomenuti tijekom srpnja i kolovoza ove godine na području Čavli i Rijeke počinio četiri krađe i tri teške krađe, od kojih su dvije u pokušaju.

Tijekom počinjenja je iz obiteljskih kuća, osobnih vozila te ugostiteljskog objekta uglavnom otuđio novac, ali i nakit te druge predmete u vrijednosti najmanje tri tisuće eura, na štetu petero hrvatskih državljana.

Završetkom kriminalističkog istraživanja, protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog osnovane sumnje u počinjenje navedenih četiri kaznena djela krađe i tri teške krađe, od kojih su dvije u pokušaju.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari