UHVAĆEN JE

Policija uhvatila delikvente (23, 24) koji su napadali ljude, pljačkali i krali u Rijeci i Lovranu!

Foto: Riportal

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 24-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatija proveli su kriminalistička istraživanja nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 23 i 24 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela razbojništva i krađe.

Naime, u subotu, 14. rujna oko 23 sata na Podvežici u Rijeci policijski službenici Jedinice specijalne i interventne policije zatekli su ih u osobnom vozilu riječkih registracijskih oznaka te je utvrđeno da se za istima traga zbog provođenja kriminalističkih istraživanja.

Obojica su privedena u službene prostorije policije. Policija 24-godišnjaka osnovano sumnjiči da je u srpnju na Kozali u Rijeci, drugom 24-godišnjem hrvatskom državljaninu zaprijetio oružjem te ga udario palicom i srušio na pod, nakon čega mu je otuđio mobilni telefon, novčanik s novcem i dokumentima te ostale predmete nakon čega se udaljio sa mjesta događaja. Oštećeni je zadobio lakše tjelesne ozljede te je materijalno oštećena za oko 1400 eura.

Nadalje, 23-godišnjak se sumnjiči da je u prosincu 2023. godine iz trgovine na području Lovrana otuđio nekoliko boca alkoholnih pića i prehrambene proizvode. Materijalno je oštećena tvrtka iz Rijeka za oko 220 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 24-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari