POLICIJA USPJEŠNA Otkriveni provalnici u prostorije udruga, pronađen i Renault ukraden u Čavlima

Foto: Ilustracija

Sumnjiče se za tešku krađu provaljivanjem u pokušaju i to u prostorije udruge smještene u zgradi u Ulici Blaža Polića u Rijeci

U nastavku kriminalističkog istraživanja, koje su proveli policijski službenici I. policijske postaje Rijeka nad dvojicom hrvatskih državljana starosti 25 i 31 godinu života, došlo se do saznanja o počinjenju više kaznenih djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Sumnjiče se za tešku krađu provaljivanjem u pokušaju i to u prostorije udruge smještene u zgradi u Ulici Blaža Polića u Rijeci, kazneno djelo počinjeno 10. svibnja ove godine.

Nadalje, u vremenu od 7. travnja do 3. svibnja ove godine, 25-godišnji hrvatski državljanin počinio je također teške krađe provaljivanjem u prostorije šest udruga smještenih u zgradi u ranije navedenoj ulici. Otuđeno je više boca alkoholnog pića i novac.

Ukupna materijalna šteta počinjena kaznenim djelima cijeni se na oko 5 000 kuna. Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja prijavljuju se mjerodavnom državnom odvjetništvu te će biti predani pritvorskom nadzorniku.

Policijski službenici Policijske postaje Delnice, u suradnji s policijskim službenicima III. policijske postaje Rijeka, proveli su kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela krađe.

Sumnjiči se da je 9. svibnja ove godine u večernjim satima otuđio osobno vozilo marke Renault Twingo koje je bilo parkirano na području Čavli. Spomenuto vozilo delnička policija pronašla je dan kasnije na području parka šume „Golubinjak“ u Lokvama.

Predmetno je vozilo vraćeno vlasnici, a nakon završenog istraživanja, protiv 28-godišnjaka se zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, podnosi kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari