MANIJAK NA CESTI

Pomahnitali vozač se autom riječkih tablica okrenuo u tunelu Učka, bacao stvari kroz prozor pa otvorio vrata i pokazivao – psa!?!

Photo: Dusko Marusic/PIXSELL

Pazinska policija jučer je uhitila 35-godišnjaka koji je ugrožavao sigurnost drugih sudionika u prometu na Istarskom ipsilonu. Za njim je već bila raspisana potraga radi uhićenja.

Naime, oko 12:20 su zaprimili dojavu koncesionara da se u tunelu Učka automobil polukružno okrenuo i da krivuda tunelom.

Policajac je kod izlaza Cerovlje uočio Renault riječke registracije te ga pokušao zaustaviti. No, muškarac je ubrzao i nastavio vožnju, krivudao po cesti, bacao predmete kroz prozor. U jednom trenutku je otvorio vrata i ispružio ruku u kojoj je držao psa.

Kod Kanafara je iz automobila počeo izlaziti gusti dim, a onda je vozač odlučio zaustaviti vozilo. Policajci su ga uhitili uz sredstva prisile s obzirom na to da je pružao otpor, a 35-godišnjak je i prilikom uhićenja lakše ozlijeđen.

Zbog stanja u kojem se nalazio, 35-godišnjak je prevezen u pulsku bolnicu, a nakon što bude otpušten iz bolnice, policija će nad njim provesti kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela i prekršaja, izvijestili su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari