SVE ZBOG BRZINE

Prometna nesreća u Jušićima! Autom naletio na pješakinju pa u parkirano vozilo

Foto. Facebook

Danas oko 14 sati u Jušićima se dogodila teža prometna nesreća

Hrvatski državljanin (45) je upravljajući automobilom slovenskih registarskih oznaka državnom cestom 8 iz smjera Matulja u smjeru GP Rupa vozio brzinom neprilagođenom uvjetima na cesti.

Dolaskom do pješačkog prijelaza prevelikom brzinom pokušao je izbjeći pješakinju koja je prelazila prometnicu no ipak ju je zahvatio prednjim bočnim dijelom automobila.

Pješakinja (49) je pala na kolnik a vozilo koje ju je udarilo se zanijelo na cesti, prešlo na nogostup i udarilo u automobil koji je bio parkiran ispred ugostiteljskog objekta.

Na svu sreći pješakinja je zadobila samo lakše ozljede dok je materijalna šteta na vozilima velika, potvrdili su nam iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Promet ovom dionicom bio je u potpunosti zatvoren od 14 do 14.45 sati, a od 14.45 do 15.30 sati odvijao se naizmjenično jednim kolničkim trakom. DC8 je od 15.30 sati u potpunosti prohodna.

Vozač koji je izazvao nesreću bit će sankcioniran prema važećim propisima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari