POST FESTUM „DERBIJA DELLA UČKA“: Policija privela dvojicu, traga za onima koji su uvredljvo skandirali

Ujedno, tražene osobe su, kako izvješćuju iz policije, u natjecateljski prostor bacale razne predmete

Na nogometnom stadionu na Rujevici u subotu 29. srpnja održana je nogometna utakmica između HNK „Rijeka“ i NK „Istra 1961“ iz Pule. Utakmicu je pratilo oko 4800 gledatelja, izješćuju iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Prije, za vrijeme i nakon utakmice policija je zbog protupravnih ponašanja, odnosno zbog alkoholiziranosti i bacanja čaša u natjecateljski prostor privela dva hrvatska državljanina, starosti 27 i 43 godine.

Nakon završetka istraživanja prekršajno su sankcionirani u skladu sa Zakonom o sprječavanju nereda na sportskim natjecanjima.

Osim navedenog, u tijeku je kriminalističko istraživanje u cilju utvrđivanja identiteta nekoliko osoba koje su tijekom održavanja utakmice uvredljivim povicima skandirali te u natjecateljski prostor bacali razne predmete.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske ovim putem zahvaljuju ostalim navijačima „na primjerenom ponašanju čime se doprinijeli održavanju ovog događaja u sigurnom i sportskom ozračju“.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari