POTJERA NA AUTOCESTI: Jedva zaustavili pijanu vozačicu koja je divlje vozila u suprotnom smjeru

Photo: Ilustracija (Ivo Cagalj/PIXSELL)

Neslužbeno se doznaje da je vozačica u jednom trenutku sletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu prilikom čega je razbila svjetlo na automobilu

U utorak navečer oko 23 sata odvijala se prava potjera na zagrebačkoj obilaznici iz smjera Ivanje Reke prema Lučkom. Ekipa policijskih Kobri dulje je vrijeme pokušavala zaustaviti pijanu vozačicu Audija A4 koja je divljala autocestom i to u suprotnom smjeru, javlja 24sata.

Nakon dojave, policija je krenula u zaustavljanje vozila koje se kretalo u krivom smjeru. Da ne bi došlo do sudara s drugim vozilima, usporavali su promet i zaustavljali vozila kako bi napravili svojevrsnu tampon zonu između vozila. Koristili su svjetlosna i zvučne signale, no vozačica se oglušila na njih, a policija ju je jedva zaustavila četiri kilometara od prometnog čvora Lučko, prije sudara s kamionom koji je bio udaljen 150 metara od nje.

No, pijana vozačica ni tada nije htjela surađivati s policijom. Odbijala je izaći iz auta iako ju je policija upozoravala da postoji opasnost da na njezino vozilo naleti drugi auto. Na kraju je policajac morao silom izvući iz auta jer je bila nekomunikativna. Zatim je krenula preko autoceste pa joj je policajac, kako se ne bi ozlijedila i(li) pobjegla, stavio lisice.

“Sve je u redu. Bila sam na poslovnoj večeri i iz Rudeša idem prema Jastrebarskom”, mirno je rekla 35-godišnjakinja policajcima i odbila alkotestiranje.

Neslužbeno se doznaje da je vozačica u jednom trenutku sletjela s ceste i udarila u zaštitnu ogradu prilikom čega je razbila svjetlo na automobilu. No, to je nije spriječilo da se vrati na cestu i nastavi divlje voziti.

Noć je provela u jedinci za zadržavanje, a policija je protiv nje podnijela niz prekršajnih prijava. Prema saznanjima 24sata prijavljena je za izazivanje i udaljavanje s mjesta prometne nesreće, vožnju u suprotnom smjeru autocestom, ne postupanje po znaku službene osobe, opasna tehničku neispravnost (probušena lijeva guma) i odbijanje alkotestiranja.

Uz sve to, vozačica nije bila vezana.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari