TJEDNO IZVJEŠĆE

Potpuno pijana Riječanka (38) na Kantridi usred dana Mercedesom udarila u stup javne rasvjete

Foto: Mateo Levak/Riportal

Najveća koncentracija alkohola od 2,75 g/kg izmjerena je 38-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Mercedes

Na prometnicama na području Policijske uprave primorsko-goranske proteklog tjedna dogodila se 61  prometna nesreća, od kojih su četiri teže, a 57 je lakših nesreća, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

U ovim prometnim nesrećama četiri su osobe teže, a osam ih je lakše ozlijeđeno. Materijalna šteta procjenjuje se na oko 494.800 kuna.

U prometnim nesrećama sudjelovala su tri strana državljanina, dva pješaka i osam alkoholiziranih vozača. Ukupno je alkotestirano 255 vozača, od kojih je kod njih 26 utvrđena koncentracija alkohola veća od 0,50 g/kg.

VIDEO DANA:

Najviše alkoholiziranih vozača, njih 18 je bilo u dobi iznad 35. godine života, sedam u dobi između 25. i 35. godina, dok je jedan bio u dobi od 18. do 25. godina života.

Najveća koncentracija alkohola od 2,75 g/kg izmjerena je 38-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Mercedes, riječkih registracijskih oznaka, koja je 9. ožujka oko 15.35 sati prouzročila prometnu nesreću s materijalnom štetom.

Upravljajući vozilom na području Kantride u Rijeci, skrenula je na nogostup  te  vozilom udarila u stup javne rasvjete.  Zbog vožnje pod utjecajem alkohola sankcionirana je prema odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari