U ŽMINJU

Potukli se u Istri pa ga zapalio; Čovjek teško ozlijeđen, auti izgorjeli

Photo: ILUSTRACIJA, Igor Soban/PIXSELL

Mladić je u istarskom Žminju osumnjičen za pokušaj ubojstva. Sumnjiči ga se da je čovjeka nakon verbalnog i fizičkog sukoba pokušao zapaliti.

“Rovinjska je policija provela kriminalističko istraživanje i utvrdila sumnju da je 25-godišnji hrvatski državljanin počinio kaznena djela ubojstvo (u pokušaju) i dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom ili sredstvom”, piše policija.

Onda su objavili detalje

“Muškarca se sumnjiči da se u noći sa 6. na 7. rujna, oko ponoći, u garaži u Ulici 1. maja u Žminju verbalno, a potom i fizički sukobio s 39-godišnjim hrvatskim državljaninom. Potom je s ciljem da usmrti 39-godišnjaka, uz pomoć zapaljivog sredstva i otvorenog plamena, izazvao požar u kojem je muškarac zadobio opekline te je zbog teških ozljeda zadržan na liječenju u riječkoj bolnici”, piše policija.

VIDEO DANA:

Požar je zahvatio i automobile Chevrolet, pulske registarske oznake i Ford bez registarske oznake, koji su u potpunosti izgorjeli, čime je 53-godišnjoj vlasnici nastala zasad neutvrđena materijalna šteta.

Osumnjičeni je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, jučer u večernjim satima, priveden u pritvorsku jedinicu Policijske uprave istarske.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari