GORI DILJEM JADRANA

Požar na području Hreljina gasilo 50-ak vatrogasaca. Objavljene i zastrašujuće snimke požara deponija na Visu

U utorak navečer buknulo je i na području Hreljina

Vatra se širila nepristupačnim terenom, a na intervenciju je izašlo 50-ak vatrogasaca. Navodno je požar nastao zbog željezničkog prometa.

U utorak je iza 21 sat planulo je na Visu. Kako doznajemo od vatrogasaca DVD-a Vis požar je buknio na gradskom deponiju Wellington, a jutros je zapovjednik Dobrovoljnog vatrogasnog društva Vis Edo Vitaljić potvrdio za Danas.hr kako je deponij gorio cijelu noć i za sada nema naznaka kad bi ga mogli ugasiti.

“Riječ je o starom deponiju, vatrogasci su ga okružili i držimo ga u gabaritima deponija kako se ne bi proširio. To se neće tako lako ugasiti, gadno je”, rekao nam je Vitaljić. Kaže da je požar zahvatio cijeli deponij te da gori otpad u dubinu.

Uz DVD Vis, na terenu su i pripadnici DVD Komiža, čiji je predsjednik Jurica Fiamengo rekao da je cijelu noć gasio. “Vatrogasci su na krajevima deponija i sigurno će gorjeti danima”, rekao nam je Fiamengo, prenosi Net.hr.

Na Facebook stranici Vatrogasci 193 objavili su dramatičnu snimku na kojoj se vidi deponij u plamenu. Snimke su užasne:

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari