UBOJICA DJECE

Poznanica oca monstruma: ”Svi statusi i fotografije koje je objavljivao su bili laž; Sve osim jedne poruke…”

Foto: Instagram

Zagrebačka policija u noći na subotu u Mlinovima je pronašla tijela troje djece, četverogodišnjaka i blizance, dječaka i djevojčicu (7). Policija sumnja da ih je ubio otac Harald Kopitz (56), Austrijanac s hrvatskom adresom. 

Nakon ubojstva djece sebi je pokušao oduzeti život. Prevezen je u KBC Sestre milosrdnice gdje mu je pružena liječnička pomoć. Prema posljednjim informacijama stanje mu je stabilno, pišu Vijesti.hr

Kopitzova poznanica kaže kako je “jedina iskrena poruka koju je Kopitz napisao bila njegova posljednja. Ona je sve zgrozila”.

“Svi statusi i fotografije koje je objavljivao do petka navečer nisu bili iskrene prirode. Stalo mu je bilo stalo do pozitivnog imidža, pogotovo da se vidi koliko ljubavi gaji prema djeci i da je dobar otac. Namještao je djecu kako bi zajedničke fotografije bile prekrasne i slao nam ih je, a djeca su ga istinski voljela jer ih je očito vješto obmanjivao”, kazala je za Jutarnji list.

Od susjeda su doznali da je odrastao u prosječnoj obitelji i da ni s čim nisu odskakali.

Podsjetimo, 11 minuta poslije ponoći u subotu Kopitz je na Facebooku objavio najavu zločina koji ukazuje na samoubojstvo jer je ostao bez djevojke i novca te da mu ni njegova braća masoni nisu pomogli, iako im se obraćao za pomoć. Zbog toga se 50-ak minuta poslije na noge diglo nekoliko njegovih prijatelja i austrijska ambasada koja je i dalje na raspolaganju Kopitzu kao njihovu državljaninu. Ubrzo su uslijedili pozivi policiji čiji su se djelatnici zaputili do Mlinova. Kopitzov život spašen je u posljednji čas jer su ga zatekli malaksalog od tableta kojih se nagutao, ali djeci, nažalost, nije bilo spasa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari