TEŠKO OZLIJEĐENA OSOBA

POZNAT KRIVAC! Otkriveni detalji sinoćnje strašne nesreće na Škurinjskoj cesti

Foto: Facebook/Problemi u prometu Rijeka i okolica

Jedna je osoba teško ozlijeđena u nesreći

Kako smo izvijestili jučer, u nedjelju 3. listopada oko 19 sati na Škurinjskoj cesti kod Porsche Inter auto centra dogodila se teška prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila.

U nesreći koja je zaprepastila i uzbunila stanovnike okolnih zgrada jedna je osoba ozlijeđena, a po okončanju policijskog očevida poznate su i okolnosti ove teške prometne nesreće.

Na upit Riportala odgovorili su iz Policijske uprave primorsko-goranske iznoseći detalje i uzroke nesreće kojoj je kumovao opet – ljudski faktor.

Foto: Facebook/D. L.Problemi u prometu Rijeka i okolica

“U nedjelju 3. listopada nešto prije 19 sati na Škurinjskoj cesti u Rijeci dogodila se prometna nesreća u kojoj su sudjelovala dva osobna vozila riječkih registracijskih oznaka, a jedna je osoba teško ozlijeđena.

Riječ je o 57-godišnjoj vozačici osobnog vozila marke Toyota, ozlijeđenoj prilikom sudara s osobnim vozilom marke Clio, kojim je, brzinom neprilagođenom osobinama i stanju ceste, upravljao 22-godišnji vozač.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

“Vozač Clia je izgubivši nadzor nad vozilom u zavoju prešao na kolničku traku namijenjenu za promet vozila iz suprotnog smjera. Uslijed udara Toyota je udarila u betonski ivičnjak te se prevrnula na nogostup, a 57-godišnja vozačica je prevezena u KBC Rijeka radi pružanja liječničke pomoći.”, zaključili su iz PU primorsko-goranske ne ostavljajući ni zrnca sumnje u to tko je odgovoran za izazivanje ove teške prometne nesreće.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari