'BILO JE KAOTIČNO'

Poznato je zdravstveno stanje mladića (16) kojemu su poginuli roditelji na A1, u bolnici je i vozač iz Moldavije

Foto: KAportal

‘Od njih jedan je pacijent otpušten u pratnji policije, dok je troje zadržano na liječenju u KBC-u Rijeka, i to dvoje na Klinici za kirurgiju, a jedan pacijent nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja’

U teškoj prometnoj nesreći s petka na subotu na autocesti A1 nedaleko od Karlovca poginule su tri osobe. Nesreću je skrivio vozač automobila mađarskih oznaka koji je udario u ogradu.

Na mjestu nesreće bila su tri vatrogasna vozila Javne vatrogasne postrojbe Karlovac te sedam vozila hitne pomoći.

“Nakon dojave, izašli smo na intervenciju. To je negdje oko 200 metara nakon tunela Sveti Marko. Izašli smo s jednim vozilom, pet vatrogasaca. Kad smo došli na mjesto intervencije, stanje je bilo malo kaotično. Prije nas su stigla tri vozila hitne medicinske pomoći i policija. Hitna medicinska pomoć je već obavljala trijažu unesrećenih osoba. Dvanaest osoba je bilo povrijeđeno i tri osobe su smrtno stradale”, rekao je za HRT Dražen Žižek iz Javne vatrogasne postrojbe Karlovac.

Kakvo je stanje ozlijeđenih?

Kako doznaje Danas.hr u KBC Rijeka primljene su četiri ozlijeđene osobe.

“Od njih jedan je pacijent otpušten u pratnji policije, dok je troje zadržano na liječenju u KBC-u Rijeka, i to dvoje na Klinici za kirurgiju, a jedan pacijent nalazi se u Jedinici intenzivnog liječenja.”

S druge strane, u karlovačkoj bolnici je šestero ozlijeđenih. Troje lakše i troje teže, a jedan od njih je maloljetnik. Riječ je o Hrvatu čiji su roditelji poginuli. Ima 16 godina i on je zadobio lakše ozljede. Ostali su stranci, mladi muškarci, a kako doznaje Danas.hr jedan od njih je Moldavac koji je bio i vozač.

Podsjetimo, kako je i ŽDO Karlovac izvijestilo, u nesreći su poginuli 48-godišnjak i 47-godišnjaka u automobilu hrvatskih registracija te jedan putnik iz kombija mađarskih oznaka, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari