PREKRŠAJNI SUD ODLUČIO: Nasilniku koji je brutalno pretukao sestre 15 dana zatvorske kazne

Nakon ispitivanja svjedoka, sudac mu je uz 15 dana zatvorske kazne odredio i 500 kuna sudskih troškova

Slučaj brutalnog premlaćivanja dvije sestre, Sare i Kimy Golub u taksiju nakon izlaska 8. veljače dobio je svoj epilog u sudnici.

26-godišnji Željko Raženj na Prekršajnom sudu u Zagrebu dobio je zatvorsku kaznu – od 15 dana.

Podsjetimo, u noći 8. veljače sestre Sara (19) i Kimy (23) Golub nakon subotnjeg su izlaska skupa s poznanikom sjele u taksi. On ih je uskoro počeo seksualno i fizički maltretirati, a sve se vidjelo na fotografijama koje je sljedeći dan na Facebooku objavila prijateljica sestara, a koje su pokazivale unakažena lica djevojaka.

Kako navodi 24 sata, optuženik je presudu slušao bez ikakvih znakova pokajanja, izjavivši prethodno kako su sestre prve fizički nasrnule na njega. Nakon ispitivanja svjedoka, sudac mu je uz 15 dana zatvorske kazne odredio i 500 kuna sudskih troškova. Kako je već ranije odredio 15 dana zatvorske kazne zbog remećenja javnog reda i mira, sudac je ustanovio kako je prijestupnik slobodan.

Sudac je ispitao i vozača taksija, koji tijekom fizičkog obračuna nije htio zaustaviti taksi.

“Neki od njih govorili su mi da stanem, neki da nastavim voziti. Stao sam kad sam imao priliku zaustaviti vozilo radi situacije u prometu. Tijekom vožnje smirivao sam situaciju, dečke odvezao kući, bili su pristojni i pošteno su mi platili. Sara je galamila tijekom cijele vožnje, a tek kad sam se zaustavio, vidio sam ogrebotinu i krv iznad Kimynih očiju”, izjavio je.

Ne treba ni isticati kako su sestre Golub izrazito nezadovoljne ovom presudom, a njihova je odvjetnica najavila daljnju borbu za odštetu.
Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari