NAJGORI ISHOD

Preminuo mladić (26) stradao u nesreći kod Malinske. Policija otkrila tko je kriv

Ilustracija: Riportal

Unatoč pruženoj liječničkoj pomoći 26-godišnji suvozač je od zadobivenih ozljeda preminuo u bolnici

Jučer oko 16.30 sati na području Malinske na otoku Krku dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, a druga je lakše ozlijeđena.

“Do nesreće je došlo kada 33-godišnji hrvatski državljanin upravljajući osobnim vozilom marke Ford, riječkih registarskih oznaka, krećući se lokalnom cestom 58089 nije prilagodio brzinu kretanja osobinama i stanju ceste te je u nepreglednom zavoju izgubio nadzor nad vozilom, a zatim vozilom udario u kameni zid. Od jačine udarca vozilo se zarotiralo te skliznulo s kolnika uslijed čega je iz vozila ispao suvozač, 26-godišnji hrvatski državljanin koji je pri tome teško ozlijeđen.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Vozač i suvozač su prevezeni u KBC Rijeka gdje je 26-godišnji suvozač unatoč pruženoj liječničkoj pomoći preminuo, dok je vozač zadobio lakše tjelesne ozljede.

Očevidom je utvrđeno kako ni vozač ni suvozač nisu u vožnji koristili sigurnosni pojas, a 33-godišnji vozač je vozilom upravljao pod utjecajem alkohola od 0,87 promila.

Pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, 33-godišnjak je uhićen i priveden na kriminalističko istraživanje.

Za vrijeme provedbe očevida od 16.45 do 19.15 sati navedena prometnica je bila zatvorena za sva vozila te se promet odvijao alternativnim pravcima.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari