NEOVLAŠTENO RUKOVANJE ORUŽJEM

Preminuo muškarac (54) ozlijeđen u Dobrinju; Policija otkrila što se točno dogodilo

Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je 37-godišnjak neovlašteno i nesavjesno rukovao vatrenim oružjem – pištoljem, kojom prilikom je došlo do teškog ozljeđivanja 54-godišnjaka

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem koje su proveli policijski službenici Policijske postaje Krk, utvrđena je sumnja u počinjenje kaznenih djela za koja se sumnjiči 37-godišnji hrvatski državljanin.

“Osumnjičenik je u noći 14. veljače na području općine Dobrinj neoprezno rukovao oružjem i teško ozlijedio 54-godišnjeg hrvatskog državljanina. Unatoč pruženoj medicinskoj pomoći, 54-godišnjak je tijekom jučerašnjeg dana od posljedica ranjavanja preminuo u KBC Rijeka.”, izvijestili su iz Policijske uprave primorsko-goranske.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je 37-godišnjak družeći se sa spomenutim 54-godišnjakom neovlašteno i nesavjesno rukovao vatrenim oružjem, inače ručno izrađenim pištoljem na preklapanje, kojom prilikom je došlo do opaljenja i ozljeđivanja 54-godišnjaka.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenih djela „Dovođenje u opasnost života i imovine opće opasnom radnjom“ u svezi s “Teškim kaznenim djelom protiv opće sigurnosti”, kao i kaznenog djela „Nedozvoljeno posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih tvari“, 37-godišnji osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari