NEPRAVOMOĆNA PRESUDA

Premlaćivanje Djeda Mraza stiglo na naplatu: Stigla presuda bivšem vojniku

Photo: Ivica Galovic/PIXSELL

Marković je u pritvoru od Badnjaka, a danas se na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu izjasnio krivim po svim točkama optužnice

Na Općinskom sudu u Slavonskom Brodu kod sutkinje Silvije Sajfert danas je počelo suđenje okrivljenom Mateju Markoviću i Đuri Baričiću zbog incidenta koji se dogodio na Badnjak u centru Slavonskog Broda kada su brutalno premlatili mladića odjevenog u Djeda Mraza.

Prvooptuženi Matej Marković i drugookrivljeni Đuro Baričić krivi su jer su za vrijeme tučnjave više osoba, Kristijana Ereiza u ležećem položaju, u nakani da ga teško tjelesno povrijede, udarili u glavu i lijevu stranu prsišta – odlučila je sutkinja Silvija Sajfert.

Marković je nepravomoćno osuđen na godinu i četiri mjeseca. Međutim, kazna mu je preinačena u kaznu zatvora od šest mjeseci i dvije godine kušnje. Ako u tom periodu ponovi kazneno djelo, morat će u zatvor na izdržavanje pune kazne od godinu i četiri mjeseca zatvora. Drugooptuženi Đuro Baričić dobio je osam mjeseci zatvora, a ta kazna mu je preinačena u uvjetnu kaznu od godinu dana,  javlja Plus portal, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari