JESTE LI GA VIDJELI?

Prepoznajete li muškarca s fotografija? Povezuju ga s oružanom pljačkom banke

Foto: PUZ

Muškarac je starosti oko 30 do 40 godina, visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe…

Policijska uprava zagrebačka objavila je kako traži pomoć građana u identificiranju muškarca s priloženih fotografija.

“U ponedjeljak, 29. svibnja 2023. godine oko 17 sati u Zagrebu u Ilici u poslovnici banke nepoznati je počinitelj uz prijetnju revolverom trojici zaposlenika počinio kazneno djelo razbojništvo te otuđio novac. Na fotografijama je muškarac za kojeg se pretpostavlja da raspolaže saznanjima o navedenom kaznenom djelu. Muškarac je starosti oko 30 do 40 godina, visine oko 185 cm, srednje tjelesne građe, odjeven u kariranu košulju na kojoj prevladava crvena boja, plave traper hlače, obuven u crne tenisice, na glavi je nosio tamnu šilt kapu i crne sunčane naočale, u ruci je držao kišobran s crnobijelim prugama”, navodi PU zagrebačka.

Foto: PUZ

Ukoliko građani imaju korisne informacije o osobi s fotografija pozivamo ih da nas o tome obavijeste pozivom na broj 192. Također, korisne informacije građani mogu dostaviti i putem e-mail adrese zagrebacka@policija.hr, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari