PRESRETAČ U AKCIJI: Tridesetogodišnji Riječanin na riječkoj zaobilaznici „potegnuo“ Yamahom 184 km/h

Ilustracija

Slovenski motociklist kod Omišlja je svoj Kawasaki „rastegnuo“ do 149 km/h

Posada policijskog presretača Policijske uprave primorsko-goranske jučer je zatekla u činjenju prometnih prekršaja dvojicu hrvatskih i dvojicu slovenskih državljana.

Na području Krka oko 15 sati zatekli su 48-godišnjeg Slovenca koji je upravljao motociklom marke Kawasaki te pretjecao više vozila na mjestu označenom punom crtom na kolniku, isto kao i 28-godišnji vozač osobnog vozila marke BMW, riječkih registarskih oznaka.

Drugi slovenski motociklist, starosti 54 godine, zatečen je kod Omišlja kad je upravljao istom markom vozila-Kawasaki krećući se brzinom od 149 km/h na mjestu gdje je ograničenje brzine od 60 km/h.

Na riječkoj zaobilaznici kod čvora Hreljin, zatečen je i 30-godišnjak iz Rijeke dok je vozio Yamaha motocikl brzinom od 184 km/h na mjestu propisane brzine od 100 km/h.

Sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama, zbog počinjenih prekršaja izrečene su im novčane kazne u ukupnom iznosu od 9000 kuna te zabrane upravljanja vozilima „A“ i „B“ kategorije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari