ZA NE POVJEROVAT!

PRESTRAŠNO! Ušao u rotor Škurinje u krivom smjeru i uporno čekao na “svoje” skretanje za trgovačke centre!

Bilježili smo , nažalost, već mnoge ulaske u krivi smjer na riječkim rotorima, ali ovako bezobzirno ponašanje vozača još nismo vidjeli!

Naime, ako je vozač već i pogriješio te ušao u rotor u krivom smjeru, normalna reakcija svakoga razboritog čovjeka bila bi da uvidjevši svoju pogrešku stane u stranu na proširenju u centru rotora, označi trokutom svoju poziciju i pričeka povoljan trenutak, uz pomoć drugih osoba koje će zaustaviti promet,  kako bi se izbavio iz rotora na siguran način ne uzrokujući nečije stradanje.

No ovaj vozač napravio je upravo suprotno: iako upozoren od drugih vozača svjetlosnim i zvučnim signalima da vozi u krivom smjeru i kao takav predstavlja iznimno veliku opasnost na cesti, vozač je bio uporan u počinjenju prekršaja!

Jednostavno se zaustavio na prometnojm traku za vožnju u suprotnom smjeru  čekajući “slobodan prolaz” prema “svojem”, ali naravno nedozvoljenom, skretanju prema trgovačkim centrima!?

Nepažnja, neznanje a onda i bezobrazluk “na kvadrat” – nema drugih riječi za ovo!

Samo srećom izbjegnuta je tragedija većih razmjera, zahvaljujući prije svega drugim sudionicima u prometu. No dokle? Ugroženi su životi, i pitanje je kada će nekoga ovakva vozačka glupost stajati teških ozljeda…

VIDEO ove luđačke vožnje možete pogledati OVDJE

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views