PREVEZENI U RIJEČKU BOLNICU Krvoločni napad rotvajlera – prvo ugrizao dijete po nogama, a potom i majku

37-godišnjakinja se s djetetom nalazila u vinogradu, kada je do njih, iz susjednog vinograda, dotrčao pas i ugrizao dijete po nogama

U subotu, 11. ožujka oko 11.30 sati, u mjestu Zajci na području Općine Pićan, pas rotvajler u vlasništvu 64-godišnjaka napao je majku i dijete, piše iPress.

Naime, 37-godišnjakinja se s djetetom nalazila u vinogradu, kada je do njih, iz susjednog vinograda, dotrčao pas i ugrizao dijete po nogama. Žena je pokušala odvojiti dijete od psa, no rotvajler je tada napao i nju te ju je više puta ugrizao za nogu.

Žena i dijete su prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je dijete lakše ozlijeđeno, no već se oporavilo i kod kuće je.

Naknadno doznajemo da žena koju je pas ugrizao nije ugrožena i da se radi o ugrizima na području potkoljenice. Oporavlja se, no navodno će joj biti potrebna još jedna korektivna operacija.

Za psa inače kažu da je bio umiljat i dobar. Vlasnici nisu željeli davati izjave, no kažu kako im je strašno žao zbog svega. Navodno su u rodu obitelji koju je pas ujeo.

Nakon veterinarske kontrole, doznajemo, psa će eutanazirati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari