PREVEZENI U RIJEČKU BOLNICU Krvoločni napad rotvajlera – prvo ugrizao dijete po nogama, a potom i majku

Idi na originalni članak

37-godišnjakinja se s djetetom nalazila u vinogradu, kada je do njih, iz susjednog vinograda, dotrčao pas i ugrizao dijete po nogama

Oglas

U subotu, 11. ožujka oko 11.30 sati, u mjestu Zajci na području Općine Pićan, pas rotvajler u vlasništvu 64-godišnjaka napao je majku i dijete, piše iPress.

Naime, 37-godišnjakinja se s djetetom nalazila u vinogradu, kada je do njih, iz susjednog vinograda, dotrčao pas i ugrizao dijete po nogama. Žena je pokušala odvojiti dijete od psa, no rotvajler je tada napao i nju te ju je više puta ugrizao za nogu.

Žena i dijete su prevezeni u riječku bolnicu, gdje je utvrđeno da je dijete lakše ozlijeđeno, no već se oporavilo i kod kuće je.

Naknadno doznajemo da žena koju je pas ugrizao nije ugrožena i da se radi o ugrizima na području potkoljenice. Oporavlja se, no navodno će joj biti potrebna još jedna korektivna operacija.

Za psa inače kažu da je bio umiljat i dobar. Vlasnici nisu željeli davati izjave, no kažu kako im je strašno žao zbog svega. Navodno su u rodu obitelji koju je pas ujeo.

Nakon veterinarske kontrole, doznajemo, psa će eutanazirati.

Exit mobile version