UMALO GA UBIO

Pri svijesti mladi policajac kojega je oborio vozač, liječnicima ispričao što se točno dogodilo

MJesto na kojem se dogodio stravičan događaj. Photo: Miroslav Lelas/PIXSELL

Doznalo se koje je točno brojne ozljede zadobio 20-godišnji policajac kojega je sinoć u punoj brzini udario vozač Golfa u Splitu i pobjegao

Policijski vježbenik, mladić od samo 20 godina na kojega je u noći na srijedu u Splitu bez zaustavljanja naletio osumnjičeni 29-godišnji vozač svojim Golfom, pri svijesti je, razgovarao je s osobljem na intenzivnoj KBC-a Split, doznaje novinar Slobodne Dalmacije.

Ranije su iz PU splitsko-dalmatinske objavili da je 20-godišnji policijski službenik zadobio po život opasne ozljede, a da je vozač u crnom Golfu na njega naletio u Ulici Domovinskog rata unatoč tome što mu je policijski službenik svjetlećom palicom sa znakom “STOP policija” signalizirao da stane.

Povezani VIDEO:

Vozač je Golfom policijskog službenika odbacio 12 metara na autobusno stajalište i pobjegao. Slobodna je sada nabrojala ozljede koje je mladić zadobio: serijski lom rebara, lom desne lopatične kosti i izljev krvi u plućnu maramicu, s time što mu je u pluća usto prodro i zrak (hematopneumotoraks).

U bolnici su mu uspjeli stabilizirati zdravstveno stanje i, kako Slobodna neslužbeno doznaje, mladić je pri svijesti.

Medicinarima je rekao da procjenjuje da je vozač na njega naletio brzinom od najmanje 70 kilometara na sat i da uopće nije stao, nego se naprosto odvezao nakon što ga je pokupio automobilom, prenosi RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari