ALKOHOL, NOĆ, BRZINA...

Pripiti mladić (22) zabio se svojim A4 u ženu u Astri. Ona na mjestu mrtva, njemu skoro ništa

Foto: Riječanin

Njenu Astru odbacio je na betonski most, automobil s vozačicom nastavio je rotirati i zaustavio se tek na zelenoj površini. Vozaču Audija samo su 22 godine

Pripit, usto prebrzo jureći svojim Audijem A4, a niti vremenske prilike nisu bile baš najbolje za nagaziti po gasu, sinoć je u 25 minuta iza ponoći 22-godišnjak iz Štitara izazvao sudar u kojem je poginula žena, pišu RTL Vijesti. 

Policijska uprava vukovarsko-srijemska javila je da je mladić vozio automobil županjskih tablica na cesti između Županje i Štitara i da nije uspio na vrijeme zakočiti, nego se zabio u Opel Astru koja je bila zaustavljena s desne strane kolnika, a u kojoj je bila 55-godišnja vozačica.

VIDEO DANA:

Audi se u Astru zabio takvom silinom da je ženu u autu odbacio prvo na betonski most, da bi se Astra potom još i “zarotirala” i zaustavila tek na zelenoj površini. Audi se, pak, prevrnuo na krov u jarak sa strane.

55-godišnja vozačica je poginula, ne navodi se da bi preminula u bolnici.

22-godišnjak je prošao samo s lakšim ozljedama, a njegov suvozač u autu nije pretrpio čak niti to. Očevid je pokazao da je mladić koji je vozio u krvi imao 1,16 promila alkohola.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari