11 TISUĆA KUNA ŠTETE

Pripreme za zimu; Policija zabilježila dvije krađe drva na području PGŽ

Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

Dvojica osumnjičenika otuđila su drva na području Klane i Lokava u vrijednosti oko 11 000 kuna, priopćila je Policijska uprava primorsko-goranske.

Dovršenim kriminalističkim istraživanjima policijskih službenika I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar dvojica hrvatskih državljana je kazneno prijavljena pod sumnjom u počinjenje kaznenog djela krađe.

Riječ je o krađi drva na širem području Klane u vrijednosti oko 10 000 kuna. Naime, u proteklih pet mjeseci s privatne šumske parcele u vlasništvu 33-godišnje hrvatske državljanke posječena su i otuđena bukova i javorova stabala u količini oko 15 kubnih metara za koju je osumnjičen 50-godišnji hrvatski državljanin.

Delnička policija je pak utvrdila kako su na području Lokava nadležnoj šumariji ,između 14. i 28. listopada, otuđena drva vrijednosti većoj od tisuću kuna te je za navedeno kazneno djelo krađe osumnjičila 27-godišnjeg hrvatskog državljanina.

Obojica spomenutih osumnjičenika su kazneno prijavljena mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari