PRITVOREN SERIJSKI KRADLJIVAC Policija ga uhitila dok se skrivao iza barke na crikveničkom šetalištu

Policijski službenici crikveničke policije dovršili su kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio tri kaznena djela krađe.

Nedugo nakon dojave građana, u večernjim satima 7. veljače zatekli su ga policijski službenici Policijske postaje Crikvenica skrivenog iza barke na crikveničkom šetalištu. Iako je po dolasku policije pokušao pobjeći, uhvaćen je i priveden u službene prostorije policije na kriminalističko istraživanje.

Sumnjiči se da je nešto ranije iste večeri kada je zatečen, iz kuće u Crikvenici otuđio žensku torbicu s osobnim ispravama, bankovnim i drugim karticama, novcem, mobitelom i drugim predmetima, a dio ovih predmeta je kod njega pronađen.

Isto tako policija ga sumnjiči da je 26. siječnja ove godine iz trgovine u Crikvenici otuđio više pakiranja žileta.

Također, u suradnji s policijskim službenicima II. policijske postaje Rijeka je utvrđeno kako je 25. siječnja iz trgovine u Kastvu otuđio parfeme i žilete.

Ovim kaznenim djelima oštećene su hrvatska državljanka u dobi od 56 godina i tvrtka sa sjedištem u Zagrebu, a sveukupna šteta je oko 6.000 kuna.

Osumnjičeni 27-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari