TEŠKA KRAĐA

Pritvorena i druga maserka, s partnericom u Rijeci od starijih osoba “izmasirala” 80.000 kuna!

Foto: Unsplash
U nastavku kriminalističkog istraživanja što su ga proveli policijski službenici Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske u suradnji sa službenicima I. policijske postaje Rijeka, a koje se odnosi na počinjenje kaznenih djela teške krađe,  kazneno je prijavljena 38-godišnja hrvatska državljanka.
Policija ju sumnjiči da je tijekom kolovoza ove godine i u suradnji s 23-godišnjom hrvatskom državljankom, u dva slučaja se na području Rijeke i Opatije lažno predstavljala kao zdravstvena djelatnica dvjema hrvatskim državljankama starije životne dobi i  ponudila im besplatnu uslugu masiranja.
Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je iskoristivši povjerenje spomenutih osoba, a posebno njihovu starosnu dob, loše zdravstveno stanje i nepažnju, ušla u njihove stanove s namjerom stjecanja protupravne imovinske koristi, odnosno da ih okrade. Tako je u vrijeme dok je njezina „ kolegica“ masirala spomenute vlasnice stanova, ona im je otuđila ukupno 80 000 kuna.

Zbog osnova sumnje u počinjenje navedena dva kaznena djela teške krađe, 38-godišnjakinja je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari